Лятна школа по проект BG05М2OP001-2-009-0005

esf noir logo

mpm logo 250x56В периода 5-12 август 2018 г. в хотел Арена, Самоков ще се проведе Лятна школа за обучение на целевата група на проект BG05М2OP001-2-009-0005 „Модерна палеославистика и медиевистика“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Школата е предназначена за участниците в целевата група на проекта - студенти, докторанти, постдокторанти, специализанти и преподаватели от СУ "Св. Климент Охридски" - които се обучават и имат научни интереси в областта на медиевистиката и палеославистиката. Пътуването ще стане с организиран транспорт (автобус) като заминаването ще бъде около обяд на 5 август, а отпътуването - сутринта на 12 август. В момента се подготвя програмата на школата, която ще публикуваме през някой от следващите дни.

 

Всички, които отговарят на описания по-горе профил, могат да заявят своето участие на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..